Македонија
17. December 2019 - 14:41

Првата дама на Македонија започна со украсување на новогодишната елка во Вила Водно

Со насмевки на лицата другаруваа со децата и внуцитена вработените во Вила Водно. За првата дама на Македонија најважно е семејството.