Џет-Сет
12. September 2017 - 9:54

Провидниот фустан ги откри сите нејзини маани - на најважниот моден настан се појави вака облечена!

Модната недела во Њујорк нуди елеганти креации, но постојат и оние кои може да ве збунат, па дури и насмеат. Така беше и со најпознатиот плус сајз модел во светот.
 
Ешли Греам на една забава во Њујоршката модна недела се одлучила за бордо фустан, кој се чини е премногу тесен за нејзините облини. Освен тоа што долниот веш е јасно видлив под провидниот фустан, проблем е и длабокиот шлиц, кој по многумина открива премногу.
Значи, прашањето е дали Ешли (29) со ова ја премина границата на вкусот или покажа дека е храбра и слободна да носи што сака?