Живот
29. January 2016 - 22:50

Проверете дали сте фомосексуалец

Ретко кој чул дека постои и фомосексуалност. Станува збор за афинитетите на двојките кои во сексот повеќе внимание посветуваат на работи кои никогаш не ги пробале, отколку да водат љубов на веќе проверен начин.
 
Постојат се повеќе парови кои постојано пробуваат нешто ново во сексот, што воопшто не е чудно судејќи по се поголемиот обем на порнографијата.
 
Проблемот е што голем број од овие двојки постојано имаат чувство дека пропуштаат нешто, па се се понезадоволни од квалитетот на својот сексуален живот.
 
Преку порнографските филмови, списанија, написи, дознаваме за се поголем број на пози, сексуални помагала, играчки, лубриканти, што кај некои луѓе делува депресивно.
 
Експертите советуваат вниманието да се насочи кон веќе испробаните работи кои ни носат задоволство, но и дека најважно е да му се препуштите на страстите и на моментот без премнгоу да размислувате на друго.