Интернет
2. October 2017 - 12:28

Проверено функционира: Вака ќе знаете дали некој се уклучувал на вашиот Фејсбук профил

За оние кои често се прашуваат дали некој им чепка по Фејсбук профилот постои едно решение за доаѓање до одговор.

Сѐ што треба да сторите е да на отворите опцијата Security, а потоа You're Logged In и така ќе дознаете на која ИП адреса сте во моментов логирани.

Доколку сте забележале дека на листата се наоѓа град кој сигурно не сте го посетиле и  од тој град не сте се уклучувале на Фејсбук, тогаш најдобра опција е промена на достапните податоци. Нова лозинка ќе го реши вашиот проблем. Бидете внимателни во секој случај.