Живот
10. December 2015 - 18:30

Протекоа шокантни фотографии - Вака изгледа животот на еден наркобос

 

Веруваме дека многумина од вас се запрашале како изгледа животот на еден наркобос, односно сигурно сте имале желба да видите како изгледа внатрешноста на вилата во која живее.

Во следното видео ќе можете да видите неверојатни фотографии кои ги има направено полицијата откако уапсиле еден познат мексикански наркобос.

Мораме да признаеме неговиот живот бил навистина грандиозен, но тоа тоа траело само додека не го фатила полицијата.

Погледнете како изгледаат 22 милијарди долари на едно купче. Веруваме дека многумина од вас ќе се наежат од овие фотографии.