Живот
7. October 2015 - 18:22

Протече порно фотографија на позната спортистка

На социјалните мрежи почнаа да кружи фотографија од познатата Ники Бела на која се наоѓа гола во соба.
Сепак, голем број од коментарите фрлија сомнеж врз веродостојноста на фотографијата. Многумина веруваат дека се работи за фотомонтажа бидејќи Ники не објавувала такви фотографии на Инстаграм.
 
Ники Бела ниту ја потврди ниту пак ја демантираше веста.
 
Додека не се огласи, уживајте во фотографиите на атрактивната Ники...