Живот
15. February 2016 - 15:21

Проститутките за пензионерите имаат спремено посебен попуст!

Не нудат само маркетите и банките посебни погодности и попусти за пензионерите, туку тие намалувањето можат да го искористат и ако се одлучат за некоја сексуална услуга кои ги нудат проститутките во Крагуевац.
 
Имено, проститутките кои ординираат во тој град на младите муштерии сексуалните услуги им ги наплаќаат по повисока тарифа, а постарите, особено пензионерите, по ниска, додека специјалните желби на клиентите се вреднуваат по посебен ценовник.
 
Дали како касиерките од маркетите бараат чек како доказ уште не се знае, но е познато дека своите услуги ги наплаќаат од 500 до 2500 динари, што е тарифа за комплетна услуга. Како што самите сведочат, тие така дневно заработуваат и до 15.000 динари.
 
На територијата на Крагуевац секој ден со улична проституција се бават околу дваесет жени, а како што покажува евиденцијата на полицијата, меѓу нив има и заразени до хепатит и сида.
 
Макроата најчесто се членови од семејствата на тие девојки и жени и тие будно внимаваат работите со муштериите на тргнат на лошо.