Живот
19. August 2016 - 9:49

Пронашле жена закопана под земја, она што било под неа ги шокираше спасувачите

Често можеме да слушнеме за неверојатни работи кои се случуваат ширум светот, посебно кога се прашање луѓе што се нашле во смртни ситуации.

Имено, една група спасители во Кина по разаорниот земјотрес во земја пронајдоа мрта жена. Иако знаеја дека се работи за лице кое е мртво веќе подолго време, глетката многу ги заинтересира.

Откако детално ја исчистија земјата, забележале дека поз жената се наоѓа платнена вреќа во која се наоѓало мало дете! Работите да бидат позанимливи, во вреќата пронашле и мобилен телефон на кој јасно се гледала пораката: „Во случај да преживееш, знај дека секогаш ќе те сакам“.

Без оглед на катастрофалниот потрес, оваа мајка дала се од себе за да ги заштити своето дете. За жал, некогаш ни мајчината љубов не е доволна да се победи она најлошото...