Македонија
29. January 2017 - 12:26

Пронајдено исчезнатото девојче од Скопје

Петнаесетгодишната скопјанка која вчера завчера беше пријавена за исчезната, е пронајдена, соопшти полицијата.

Случајот за исчезнувањето на 15-годишното девојче го пријави во полицијата во Гази Баба, 20-годипната сестра М.Н. Д

Девојчето во петокот заминало на училиште и не се вратило дома.

Полицијата не соопшто детали каде е пронајдено туку само дека е предадено на родителите.