Македонија
20. May 2018 - 12:16

Пронајдено исчезнатото 16-годишно девојче од Чаир

Вчера околу 11.30 часот на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје од страна на полициски службеници пронајдено е исчезнато 16 годишно девојка.

Девојката на 18.овој месец е пријавена за исчезната од нејзиниот татко Џ.Р..