Балкан
17. May 2017 - 12:09

Пронајдено Безживотно тело на 22- годишно момче

 
Безживотно тело на 22- годишно момче е пронајдено во понеделникот вечер во стамбена зграда во Нови Београд, а првите резултати од истрагата покажуваат дека се работи за самоубиство.
 
-Нашата екипа прими повик околу 21 часот за да излезат на терен а телото  на момчетое пренесено во институт за судска медицина- велат од Полиција
 
Сепак од Брзата помож велат дека тие не примиле никаков повик, ниту од граѓаните ниту од полицијата- рекла потпаролката на брзата помош.
 
Српски „Блиц„ дознава дека се работело за 22- годишно момче и дека најверојатно извршил самоубиство со бесење.
 
Сепак деталите за смртта ќе ги даде обдукцијата.