Македонија
30. November 2020 - 16:18

Пронајден кокаин кај затвореник од КПУ-Штип

Осуденик во Казнено-поправен дом Штип бил фатен со кокаин.

Како што информираат од полицијата, станува збор за 40-годишно лице од Свети Николе кое неовластено набавило кокаин заради понатамошна продажба.

Кокаинот бил пронајден при извршен преглед кај пријавениот од страна на затворските надзорници.