Бизнис
21. February 2019 - 19:45

Промовирана алатка за подобрување на туристичката понуда

Промовирани дигитална алатка во угостителството и турузмот за резервација на  туристички водич како и мобилна аплиакциа за Национален парк Маврово.

Со нив  значително ќе се подобри туристичката понуда а ќе помогне и за отворање нови работни места.