Македонија
12. March 2019 - 8:46

Промоција на програмата „Училишта на 21-от век за Западен Балкан“

Во Скопје денеска ќе биде промовирана програмата „Училишта на 21-от век за Западен Балкан“.
 
Програмта е финансирана од Владата на Обединетото Кралство, а ја спроведува Британскиот совет во основните училишта во земјава.