Македонија
25. February 2019 - 9:29

Променет сообраќаен режим на автопатот Велес-Градско

Поради поставување на индуктивни јамки за броење на возила денеска и утре на Автопат А1, делница Велес-Градско ќе се изврши промена на режимот на сообраќај.

Од АМСМ информираат дека градежните работи за поставување на индукативните јамки ќе ги изведува „Виадукт Трејд“.