Живот
23. јуни 2017 - 23:01

Професорка заведувала малолетни ученици преку Фејсбук

Професорка од англискиот град Братфорд, заведувала ученици преку Фејсбук,за на крајот да освои 18 годишно момче.

Таа преку Фејсбук го завела момчето а потоа имала секс со него цели девет месеци . Се дружеле на различни места, во ресторани, хотели и кај неа дома а таа ги плаќала сите сметки.

Неименованиот ученик им признал на инспекторите дек излегувал со професорката, а во една прилика ењден сооучник ги видел заедно.

Директорот и управниот одбор ја суспендирале професорката, и биле присилени да ја прекинат врската.

Таа освен што ги плаќала сметките од рестораните и хотели, на својот миленик му купувала и подароци, како што е часовник од Хуго Бос и карти за концерти.