Бизарно но вистинито
10. August 2015 - 14:50

Професорка на час донела вибратор и покажувала на учениците како се користи!

Нормално е кога професорот ќе дојде на час и ќе донесе дневник. Но во овој случај се работи за нешто многу различно.

Учениците во ова училиште биле шокирани откако нивната професорка на час донела вибратор.

Сите ученици имале околу 11 години и останале без зборови кога нивната професорка започната детално да објаснува како се користи оваа секс играчка.

Нејзиниот час по "сексуално образование" наиде на многубројни негативни коментари и реакции.