Бизарно но вистинито
29. September 2015 - 15:12

Професорка имала секс со малолетен ученик и останала бремена

Една Британка која работела како асистент-професор во едно училиште имала над 50 пати секс со ученик, иако тој имал само 15 години.
 
Каролина Бериман, успеа да избегне казна затвор, но е суспендирана на две години од работното место, добила казна само 250 часови корисна работа и забрана повеќе да не контактира со ученикот.
 
Со ученикот, на кој му предавала математика и англиски јазик, најпрвин стапила во контакт преку Фејсбук, а после тоа во врска биле цели пет месеци. На крајот таа ма момчето му сопштила дека е бремена, што за него била страшна информација.
 
Врската отишла толку далеку што ќерката на наставничката почнала да го вика „татко“.
 
 
-Цело време и викав на не ме вика татко и дека сум и пријател на мајка и, признало момчето во врска со атрактивната асистентка.
 
Нивната врска била откриена откако неговиот брат се и открил на нејзината мајка. Бериманова има 30 години, што ја прави дупло постара од ученикот со кој имала сексуални односи.