Џет-Сет
26. August 2016 - 11:31

Проблеми со облеката: На манекенка и испадна градата среде емисија!

Непредвидливите ситуации не се ништо ново кога станува збор за снимање на емисии.

Секому може да се случи да има проблеми со облеката, без разлика дали станува збор за расипан патент, искинато парче или нешто слично, но оваа убава менекенка, очигледно заборави дека не носи ништо под облеката, па покажа повеќе од потребното.

Одеднаш настана штама во студиото, а откако ја покажа градата, на девојката не и остана ништо друго, освен да се насмее.

Погледнете го видеото и самите проценете дали ситуацијата беше спонтана или добро исценирана!