Џет-Сет
20. September 2017 - 13:05

Признала се што правелa за пари: Маца пред камерите открила кои сексуални услуги ги нудела

Kога се зборува за секс во Задруга секогаш најгласна е Маца Дискреција која овој пат пред камерите признала дека нудела масажи со орално задоволство.

Додека сите се чуделе и ја гледале, Маца го опишала работното искуство.

- Нудев масажи со орално задоволство, супер е, нема секс, масажа со уље, се опушта човек... само малку доле... ништо повеќе. Од тоа може супер бизнис да се развие - рекла Маца која на прашање колку заработувала од такви услуги, одговорила:

- Не е скапо, тоа се сериозни луѓе.

Погледнете што се Маца кажала за секс масажите.