Македонија
27. December 2018 - 10:48

Приведен турски државјанин на скопскиот аеродром

Вчера  на Граничен премин Аеродром Скопје, на излез од Република Македонија, се пријавил С.Б. (30) со турска патна исправа, а при преглед кај него пронајдена му е италијанска патна исправа која била фалсификувана.

Лицето е приведено за понатамошна постапка.