Македонија
19. October 2020 - 14:23

Приведен државјанин од Албанија баран од Интерпол

На 19.10.2020 во 08 часот на Граничниот премин Блаце е приведен З.А. (23) од Република Албанија, затоа што се барал по потерница од Интерпол- Германија.

По приведувањето, почната е постапката за одредување на екстрадициски притвор за лицето.