Живот
26. April 2016 - 21:43

Пристигна сладолед: Оваа фотографија стана вистински хит на Интернет

Во Невесиње вчера беше забележана несекојдневна глетка за месец април бидејќи на улиците имаше снег. 

Снежната покривка достигна околу 20 сантиметри. Температурата била опод нулата и се  потсетуваше на права зима, а не пролетен ден. 

Токму кога во градот владее вистинска зима пристигнал камионот со сладолед, оваа фотографија стана вистински хит.