Живот
22. July 2017 - 15:56

Принцот Џорџ го слави четвртиот роденден

Британскиот принц Џорџ денеска го слави четвртиот роденден, а Кенсингтонската палата по тој повод објави негова официјална фотографија.

Во соопштението од Кенсингтонската палата се наведува дека Вилијам и Кејт со радост го споделуваат новиот официјален портрет на принцот Џорџ по повод неговиот четврт роденден.

Сликата е на професионалниот фотограф Крис Џенксон.