Технологија
22. December 2015 - 18:58

Приметиле необичен автомобил на автопатот, а потоа останале без текст!

Во последните години во расни филмови сме гледале работи кои тогаш биле недостижни. Денес технологијата е толку унапредена што од тие работи денес стнуваат стварност.
 
Една од тие е и овој автомобил. аероМобил можете да го возите на автопат, а доклку тоа не ви се допаѓа, тогаш можете и едноставно и да летате. заборавете на гужвите со овој летачки автомобил. Иднината пристигна!
 
Погледнете го видеото: