Балкан
16. April 2016 - 8:39

Пријателите на семејството Марјановиќ откриват интересни детали

После бруталното убиство на пејачката Јелена Марјановиќ, познаниците тврдат дека семејните односи меѓу станарите не биле секогаш идеални.

- Јелена и свекрвата во принцип добро се согласувале, но се случувало и да се скараат. Нормално, тоа не е ништо посебно, но ситуацијата не била така идеална. Мој пријател бил присутен кога се скарале, а се случувале сите станари да се вклучуваат во расправијата, навел изворот за српски Курир. 

Полицијата се уште трага го убиецот според некои неофицијални извори инспекторите му влегле во трага на сторителот.