Спорт плус
4. July 2017 - 19:27

Прием за одбојкарската репрезентација на Македонија во АМС

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски денеска организираше прием по повод постигнатиот резултат.

Претседателот на Одбојкарската федерација на Македонија Петар Јовановски му го подари сребрениот медал на директорот Каевски и изрази надеж дека следната година ќе биде освоено и златото.