Живот
5. July 2016 - 21:02

Превртување столици, нов луд тренд на интернет

Кога гледаме наназад модните трендови делуваат потполно лудо и непотребно, но од ерата на интернетот трендовите се повеќе се луди, а помалку модни. За среќа брзо поминуваат.

Ретко која популарност што се појавила на мрежата успеала да трае подолго.

Најновата залудна мода е превртување столици, и мора да признаеме дека оваа појава е многу интересна  колку и да е непотребна,, така што не е тешко да се објасни нејзината популарност.