Живот
31. July 2015 - 17:36

Претстедателот на HBO објави која сезона ќе биде последна на серијата „Игра на тронови“

Серијата „Игра на тронови“ може да заврши откако ќе се емитува осмата сезона, пренесуваат светските медиуми.

Претседателот на ХБО Мајл Ломбардо за новинарите изјави дека продукцијата за шестата сезона е во тек, но дека планираат да заврши по осмата сезона.

„Прашањето е како ќе работиме после седмата сезона, но мислам дека творците на серијата сметаат дека треба да трае уште две години“, изјави Ломбардо.

Останува да видиме што ќе одлучат.