Македонија
18. October 2018 - 22:15

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ вечерва присуствуваше на комитската вечер во ОК Сарај

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва беше на комитската вечер организирана во ОК Сарај.
 
Тој беше присутен заедно со генералниот секретар на партијата Игор Јанушев и шефот на кабинетот Златко Перински.
 
Инаку ВМРО-ДПМНЕ секоја година организира комитски вечери низ сите општини во Македонија.