Македонија
8. August 2017 - 9:06

Претседателот на бугарското Народно собрание Главчев во посета на Македонија

Претседателот на 44. Народно собрание на Република Бугарија Димитар Главчев денеска ќе престојува во работна посета на Република Македонија. 

Главчев во рамки на посетата ќе има средба со претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери.