Македонија
27. May 2016 - 14:57

Претседателот Иванов ќе се обрати до граѓаните

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска ќе се обрати до граѓаните на Република Македонија, соопштуваат на кратко од претседателскиот кабинет.
 
Обраќањето ќе биде од Вила Водно од 15:15 часот.
 
Засега нема официјална информација на која тема ќе говори и што точно ќе соопшти Иванов.