Бизарно но вистинито
9. March 2017 - 18:51

Претерал со порничи па буквално му се срушиле врз глава, шест тони паднале врз него поронајден бил после 6 месеци во станот

Неименуван Јапонец погинал кога шест тони прнографски списанија се срушиле врз него, пишуваат азијските медиуму. Уште потажно е тоа што неговото тело е пронајдено дури после шест месеци кога сопственикот влегол во станот да провери која е причината за неплатените сметки. На прв поглед изгледало дека никој нема во станот, освен порногравските материјали. Сопственикот го повикал семејството да го исчисти станот и дури тогаш е откриено што му се случило на несреќниот станар. 
 
Неговото тело го отркила чистачката од една фирма која семејството ја изнајмила да го исчисти станот и дискретно да ги исфрли големиот број на списанијата за да не се посрами фамилијата пред комшиите, пишува дејли мејл. Осамениот 50 годишен маж бил пронајден под големиот број на срушени списанија врз него, но не е познато дали го убило тоа или пак доживеал срцев удар откако се срушиле списанијата врз него. Жената која го пронашла рекла дека порнографските списанија буквално го исполниле целиот стан.