Македонија
5. February 2017 - 11:23

Пренасочен сообраќајот на автопатот Тетово-Гостивар поради сообраќајка

Поради сообраќајна несреќа од 10:25 часот изутрина се пренасочува сообраќајот на автопатот Тетово-Гостивар, пред „Неготинска петља“. Сообраќајот е пренасочен кон  селата.