Македонија
25. February 2018 - 8:24

Премиерот Заев ќе го посети Скопскиот аквадукт

Премиерот Зоран Заев денеска ќе го посети Скопскиот аквадукт, соопшти прес-центарот на Владата.

Тој ќе биде придружуван од министерот за култура Роберт Алаѓозовски, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на општина Бутел, Велимир Смилевски.