Македонија
4. August 2015 - 11:50

Премиерот лично му изрази сочуство таткото на загинатото девојче во Шипковица

Премиерот Никола Груевски ноќеска го посети семејството на загинатото девојче. Лично му изрази сочуство на таткото и дедото на девојчето.