Живот
11. January 2017 - 20:15

Прекрасна глетка: Замрзнато Охридското езеро снимено под вода

Не е познато кога е поубаво Охридското езеро во лето или зима. Локалните жители и туристите не можат да одговорат на тоа прашање, но сигурно и едните и другите ги интересира како изгледа езерото сега, кога поради екстремно ниските температури е замрзнато.
 
Тоа го интересирало и храбриот охриѓанец Љупчо Стојковски кој со подводна камера ја снимил убавината под мразот во Охридското езеро.
 
Прекрасното видео го споделил на Јутјуб, погледнете...