Македонија
24. December 2020 - 20:54

Прегазени две малолетни деца во Охрид

Тешка сообраќајна несреќа на Железничка. Возач прегази две малолетни лица. Несреќата се случила вечерва на излезот од Охрид, дознава Ohrid1.

Во моментов се врши увид. Улицата е затворена за сообраќај.

Наскоро очекуваме повеќе информации во врска со немилиот настан.