Џет-Сет
17. January 2019 - 14:34

Предизвикот го прифатија и македонските ѕвезди, но еден од нив ги збуни сите!

На социјалните мрежи има нов предизвик: Постирај фотографија како изгледаш денес и како си изгледал пред десет години, па покрај светските ѕвезди фотографии од себе си објавуваа и нашите ѕвезди.

Предизвикот го прифатија неколку наши познати лица а еден кој навистина ги збуни сите, и скоро никој не можеше да го препознаа беше Влатко Лозановски.

Фотографијата како што напишал му е не од пред 10 туку од пред 15 години, некаде од училишните денови, а на неа денешната поп ѕвезда е речиси непрепознатлив.