Живот
12. February 2018 - 14:56

Пред вратата од домот го нападнале група мажи од кои доби добар ќотек, а тогаш од куќата излегла неговата жена...

Мажите се задолжени да водат сметка за своите жени, што нормално пред се вклучува и нивната физичка заштита. Меѓутоа, доаѓа време кога жените се спасувачи на своите мажи. 
 
Имено, една жена стана вистинска хероина откако успеала да го спаси животот на својот маж кој пред вратата го нападнале непознати мажи. 
 
Кога група од шест луѓе го нападнале локалниот новинар Абид Али Кхана, пред неговиот дом во Индија, неговата сопруга излегла од куќата и по брза постапка ги избркала напаѓачите. 
 
Погледнете сами како изгледало тоа...