Џет-Сет
12. August 2017 - 19:38

Пред сите операции: Првиот настап на Рада Манојловиќ

Рада Манојловиќ се појави првпат како натпреварувач во „Ѕвездите на Гранд“, а потоа и се вивна во ѕвездите. На првиот настап, без професионална шминка и пластични корекции изгледа како девојка од соседството.

Рада Манојловиќ се натпреварување во сезоната 2006/07 година, а тогаш победата ја однесе Душан Свилар.

Погледнете го првиот настап на Рада