Живот
24. October 2019 - 12:14

Пред официјалната премиера протекоа фотографии од новиот Volkswagen Golf 8

Пред официјална премиера на новиот Volkswagen Golf 8 закажана за денес во 18:30 протекоа официјални фотографии од новиот хечбек.

Првите примероци на Golf 8 ќе пристигнат во салоните во Германија и Австрија пред крајот на оваа година – односно на почетокот на Декември, а еве како ќе изгледа: