Живот
8. February 2016 - 12:28

Пред година дена бил зависник - Вака изгледа денес!

Едно момче покажало две селфи фотки, на кои се гледа колкава разлика може да направи година дена без зависност.

Имено, Рајан Хардер од Минесота на Реддит објавил две свои фотографии, кои биле направени во период од година дена, со тоа што на првата бил зависник од кристал мет, а на втората е „чист“ речиси година дена.

Стотици луѓе му изразиле поддршка преку коментари. Хардер вели дека неговата најголема мотивација да остане чист му било семејството.