Македонија
10. March 2016 - 13:21

Пред да се самоубие Стефани цела ноќ на Фејсбук постирала среќни моменти

На профилот на Стефани Брзанова на Фејсбук ноќта пред да се самоубие објавени се низа фотографии од среќни моменти.
 
Последната објава е од 7 часот утрото, се чекирала дека јаде пица со коментар „Убаво ни е“. Со оглед на тоа што цела ноќ била активна на Фејсбук ништо не наведува дека имала трауматично искуство.
 
Останува последниот збор да го каже полицијата.