Џет-Сет
11. March 2016 - 13:40

Пред 3 месеци брутално претепана, а денес секс бомба!

Од танц во рингот, до датнц со ѕвездите.
 
Пејџ Ван Зант (21), е девојката која ја памтите по бруталното претепување во UFC спектаклот на 11 декември и крвавата конференција за медиуми по изгубената борба, сега е танчерка.
 
Пејџ ја прифатила понудата на амриканската ТВ куќа АБЦ да биде дел од спектаклот „Танц со ѕвездите“ во кое ќе се натпреварува наредните неколку месеци.
Поради тоа стана вистински хит во оној момент кога во тесна светла халина се појави на промо фотографиите со кои се најавува новата сезона на познатиот ТВ формат.
Пејџ Ван Зант, не одстапува ниту од борењето. И понатаму вредно тренира и се спрема за следната борма за да не помине како со Роуз Намајунас.