Живот
16. May 2017 - 11:59

Пред 10 години прв имаше секс во Големиот брат - еве како денес изгледа заводникот Марко!

Првата и по многумина најдобрата сезона од Големиот брат, ја одбележа љубовната романса меѓу Ена Попов и Марко Миљковиќ. Погледнете како денес изгледа некогашниот заводник.
 
Вреди да се потсетиме дека токму Марко и Ена во 2006, го имаа првиот секс во реалните шоуа, но нивната врска после Големиот брат не траеше долго.
Исто така, Марко остана запаметен и по легендарната изјава дека два милиони мажи му љубоморат затоа што жените се луди по него...
И денеска Марко работи како диџеј, но ретко се појавува во јавноста. Качил некој килограм и пуштил брада, но и понатаму може да го препознаете срцекршачот.