Македонија
11. January 2019 - 10:35

Празникот Богојавление – Водици неработен за православните граѓани

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија, празникот Богојавление – Водици на 19 јануари 2019 (сабота) е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.