Македонија
19. јуни 2018 - 11:58

Пратениците на ВМРО ја напуштија седницата за договорот за името

Пратениците на опозициската ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија парламентарната седница за предлог-законот за ратификација на договорот за името што го склучија македонската и грчката влада.

-Нема да учествуваме во ваква правна лакрдија – рече координаторот на пратеничката група на опозициската партија, Драган Данев.

извор fokus.mk