Македонија
29. October 2015 - 8:43

Пратенички прашања во Собранието

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 72 седница на која пратениците ќе поставуваат прашања до членовите на Владата.

Седниците за пратенички прашања се одржуваат вообичаено секој последен четврток од месецот.