Џет-Сет
23. February 2018 - 11:38

Познатиот српски водител се бори за живот - со месеци е во болница

Мирко Алвировиќ, познатиот српски водител на радио телевизија Србија се бори за живот.

70-годишнито водител има сериозни здравствени проблеми, поради што со месеци лежи на Институтот за Онкологија.

Тој минатата година се оперираше во германија, но болеста се вратила.